Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΚΙΟ
ΠΟΣΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΘΕΛΕΤΕ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ;
 
Καταθέσαμε το ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ στο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο υπογράφουν 500 συμπολίτες μας και ζητήσαμε να συζητηθεί το αίτημα μας για μείωση του λογαριασμού του νερού, αλλά ο Δήμαρχος το απέρριψε παραπέμποντας το στην Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ. Πρόκειται περί υπεκφυγής του Δημάρχου. Προφανώς και αντιλήφθηκε το δίκαιο αίτημα μας, στο οποίο φυσικά και μας υποστηρίζουν τόσο οι Δημοτικοί όσο και οι Τοπικοί μας Σύμβουλοι.
Είμαστε αναγκασμένοι να επιμείνουμε.
Βιώνουμε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία που μας έχει φτάσει στα όρια της επιβίωσης και για την οποία δεν ευθυνόμαστε. Χάσαμε τις δουλειές μας, τα εισοδήματά μας, οι όποιες μικροοικονομίες μας εξαντλήθηκαν.
Δεν θα πληρώσουμε κανένα παράνομο χαράτσι.
Είμαστε υποχρεωμένοι να επιμείνουμε.
πρέπει να αποφασίσουμε τις επόμενες κινήσεις μας.
Για τον σκοπό αυτό θα πραγματοποιήσουμε
Λαϊκή Συνέλευση,
την Κυριακή 20 Νοέμβρη στις 11:00' το πρωί
στο πνευματικό κέντρο.
ΤΑ ΠΑΓΙΑ ΤΕΛΗ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΑ
Η Δ.Ε.Υ.Α.ΑΡ.Μ έχει υποχρέωση να υπολογίσει ακριβώς τα πάγια έξοδα του δικτύου που εξυπηρετεί την Ν.ΚΙΟ και αυτά και μόνο να μας επιμερίσει. Μόνο αυτά αναγνωρίζουμε γιατί μόνο αυτά μας ανταποδίδει.άλλο θέμα :
Η «ΑΡΓΩ» ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ
Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης
ψηφίστηκε η τροποποίηση του καταστατικού της
με την οποία η «ΑΡΓΩ» αλλάζει έδρα – δίνει αντιμισθίες - επεκτείνετε σε άλλες δραστηριότητες.

1 σχόλιο:

  1. Το Kovid-19 έχει ένα δύσκολο έτος, αλλά με τη βοήθεια της προσφοράς δανείου του κ. Pedro κατάφερα να περάσω επειδή η προσφορά δανείου 2% με βοήθησε πολύ και είμαι ευγνώμων που μπορώ να μοιραστώ εδώ που ο κ. Pedro προσφέρει δάνεια στο 2 %, μπορεί επίσης να χρηματοδοτήσει κάθε είδους νόμιμη επιχείρηση ή να ζητήσει προσωπική οικονομική βοήθεια. E-mail: pedroloanss@gmail.com και whats-app: +1- 8632310632

    ΑπάντησηΔιαγραφή