Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ

Νοέμβρης 2011

ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ Ν.ΚΙΟΥ
 

Προς ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ

κ. Δήμαρχε, κ. πρόεδρε, κ.κ. μέλη του Δ.Σ.
με το παρόν ψήφισμα εκφράζουμε την αντίθεση μας στην αύξηση του λογαριασμού του νερού

Η οικονομική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει όλοι μας είναι τέτοια που δεν επιτρέπει την παραμικρή σκέψη για αύξηση. Η ανεργία καλπάζει, μισθοί και συντάξεις περικόπτονται, μικροεπαγγελματίες κλείνουν τα μαγαζιά τους. Σ' αυτό το πλαίσιο απαιτούμε ως πολίτες την έμπρακτη στήριξη σας με την απόσυρση της αύξησης του λογαριασμού του νερού.

Σας καλούμε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το εργαλείο της ''δημιουργικής λογιστικής'' προκειμένου να μας πείσετε πως η αύξηση είναι ασήμαντη. Οι νέοι λογαριασμοί έχουν φτάσει στα σπίτια μας και έχουμε καταλάβει πολύ καλά τη αύξηση μας επιβάλλετε.

Χαιρετίζουμε με ικανοποίηση το σημείο της αποφάσεως σας που αναγνωρίζει το δικαίωμα της Δημοτικής μας κοινότητας να έχει ειδικό τιμολόγιο μια και εξυπηρετούμαστε εξ ιδίου δικτύου ανεξαρτήτου του ενιαίου της (άρθ.26 Ν.1069.1980)Δ.Ε.Υ.ΑΡ.Μ. . Δίκτυο για το οποίο είμαστε υποχρεωμένοι να σας τονίσουμε ότι ούτε η εγκατάσταση-κατασκευή του σάς βάρυνε, ούτε τυχόν χρέη του σάς βαραίνουν. Με βάση τα παραπάνω, η διορθωτική σας κίνηση (την οποία υποσχεθήκατε από τηλεοράσεως) απαιτούμε να κινείται προς την κατεύθυνση της μείωσης έως μηδενισμού των πάγιων τελών. Ας μην ξεχνάτε ότι τα τέλη πρέπει να είναι ανταποδοτικά για να είναι νόμιμα.

Ως αναφορά το σημείο της απόφασης για την περίπτωση της πλήρους υδροδοτήσεως μας από τις πηγές της ''Λέρνης'' και την μεγαλύτερη αύξηση που μας περιμένει τότε, έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής. Αυτή η εξέλιξη αποτελεί αίτημα μας και ταυτόχρονα υποχρέωση σας στα πλαίσια της προστασία της δημόσιας υγείας. Και σε καμία περίπτωση δεν αλλάζει την σημερινή κατάσταση, όπως την αναγνωρίζει και την δικαιώνει το άρθ.26 Ν.1069.1980.


Πιστεύοντας ακράδαντα ότι το αίτημα μας υπακούει στην λογική, σας επιστρέφουμε του πρώτους λογαριασμούς που μας αποστείλατε, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την ουσιαστική αντίθεση μας. Σας υποσχόμαστε ότι αυτό θα συνεχιστεί έως ότου διορθώσετε πλήρως την παράλογη απόφαση αυξήσεων που πήρατε.

.
ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗ...

Στο καφενείο ΣΑΒΒΑ ΣΟΥΓΙΟΛΤΖΗ
Στο ασφαλιστικό γραφείο ΓΙΑΝΝΗ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
Στην σχολή οδηγών ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΛΑΪΤΖΗ
ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
στη διεύθυνση
http://www.change.org/petitions/-18#







                 

1 σχόλιο:

  1. Πάγκαλος κατά Αγανακτισμένων
    1 Δεκεμβρίου 2011


    Με σκληρή γλώσσα εκφράστηκε κατά των Αγανακτισμένων ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομή «Le monde en marche», στον γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό France 5.
    Ο Θόδωρος Πάγκαλος έκανε ιδιαίτερη αναφορά και στην αγαπημένη του φράση «μαζί τα φάγαμε», την οποία προσπαθεί να την εξηγήσει και στα γαλλικά.
    Ο κ.Πάγκαλος χαρακτήρισε τους Αγανακτισμένους ένα μείγμα από «κομμουνιστές και φασίστες», ενώ χρησιμοποίησε και άλλο απρεπή χαρακτηρισμό.
    Η δήλωση του κ. Πάγκαλου προκάλεσε την αντίδραση του εκπροσώπου τύπου του ΚΚΕ, Παναγιώτη Μεντρέκα, ο οποίος προέβη στο παρακάτω σχόλιο:
    «Με τις αισχρές δηλώσεις του ο Θ. Πάγκαλος αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι αυτοί που μισούν και φοβούνται το λαό που αγωνίζεται είναι αδίστακτοι και διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να τον τσακίσουν. Η σιδερένια γροθιά της λαϊκής ενότητας και αντεπίθεσης είναι η μόνη αποτελεσματική απάντηση στους εχθρούς του λαού».


    ΠΟΣΟ ΘΡΑΣΟΣ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ & ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ !!!
    ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή